Jobba hos oss

Flexator AB ingår i Nordic Modular Group som ägs av Nalka Invest AB. Flexator AB är sedan år 1956 en av Sveriges marknadsledande tillverkare av modulbyggda verksamhetslokaler. Skolor, förskolor, kontor, hotell, vård- och gruppboende är en del av produktutbudet.  

Projektledare VS

Vi söker nu en projektledare Värme och Sanitet som huvudsakligen kommer att tekniskt leda och samordna Värme, Sanitets- och ventilationsarbeten ute på Flexators montageplatser. Detta är en funktion som verkar genom Flexators produktions- och montageprocess samt eftermarknadsarbeten.

Som Projektledare VS är du en viktig funktion på bolaget. Du är ansiktet utåt på Flexators montageplatser och har ett brett kontaktnät. I rollen har du givetvis stöd av den stora tekniska kompetensen som finns samlat i bolaget.

I tjänsten ingår att resa över Flexators verksamhetsområde samt att vara på plats på vårt huvudkontor i Anneberg.

Ditt mål är att förutom att operativt leda och samordna Flexators arbeten även arbeta med förbättringsåtgärder i produktions- och montageprocessen.

Du bör:

  • Ha en eftergymnasial utbildning, t.ex. Ingenjörsutbildning, IUC-utbildning inom VS och Vent
  • Ha bygg- och entreprenaderfarenhet med kunskapsbas inom VS
  • Ha god förmåga att skapa och vårda relationer
  • Ha grundläggande kunskap om byggprocessen med tillämpning av plan- och bygglagen, normer, regler, myndighetskrav, entreprenadjuridik, arbetsmiljöregler och liknande
  • Ha kunskap inom beräkning/dimensionering av värme och sanitetssystem samt god materialkännedom


Är du intresserad?

Tjänsten som projektledare vs ska tillsättas omgående, vi önskar därmed din ansökan snarast. Ansökan eller eventuella frågor skickas till Klas Scherdén 0380-55 07 12 klas.scherden@flexator.se 

Om jobbet
Region: Nässjö i Jönköpings län
Ort: Anneberg
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/tillsvidare
Personalansvar: Nej
Kontaktpersoner: Klas Scherdén 0380-55 07 12 klas.scherden@flexator.se  Projekteringssamordnare/Byggprojektör

 

Tillträdande Projekteringssamordnare/byggprojektör kommer arbeta på bolagets teknikavdelning inom teknikområde bygg, en grupp bestående av 5 personer.
Tjänsten består dels i att projektera fram byggritningar för tillverkning i fabrik samt underlag för montageplats, ett arbete som utförs i 3D-CAD och BIM.

I tjänsten ingår även att samordna projekteringsarbetets samtliga teknikområden Bygg, El och VVS, för att säkerställa projektets tidplan och kravställningar. Detta sker i nära samarbete med Projektchefen i projektet. 

I rollen ingår även att arbeta fram underlag för inköp, bistå produktionsenheten och montageplatserna med teknisk support samt delta i utvecklingsarbete.

För tjänsten krävs goda kunskaper inom byggteknik och entreprenadverksamhet. Erfarenhet av samt intresse för industriellt byggande är meriterande. Vi ser gärna att du har en utbildning som Byggnadsingenjör. Som person är du strukturerad och operativ med en förmåga att förvandla plan till verklighet.

 

Är du intresserad?
Tjänsten som byggprojektör ska tillsättas omgående, vi önskar därmed din ansökan snarast. Ansökan eller eventuella frågor skickas till Klas Scherdén 0380-55 07 12 klas.scherden@flexator.se 

Om jobbet
Region: Nässjö i Jönköpings län
Ort: Anneberg
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/tillsvidare
Personalansvar: Nej
Kontaktpersoner: Klas Scherdén 0380-55 07 12 klas.scherden@flexator.se  


 

Lämna intresseanmälan

Du kan också skicka in en spontanansökan till jobb@flexator.se angående någon annan tjänst på bolaget.
Vi spara din ansökan i 6 månader utifall behovet av någon tjänst skulle dyka upp.

Vänligen skriv tydligt vilken typ av tjänst du söker.