Vi på Flexator

Vill du veta mer om hur vi kan tillgodose dina behov? 
Ring oss gärna, så bokar vi tid för en öppen diskussion.

Försäljning

Vill du veta mer? Kontakta Ramon Fernandez

Regionchef Norr - Stockholm Norr, Uppsala, Dalarna, Gävleborg, Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten


Före Flexator arbetade Ramon mest med tillfälliga byggnader. I dag är det i stället modulteknik som resultaterar i permanenta byggnader, något Ramon har blivit väldigt fascinerad av. Han tycker att det är mäktigt att få vara med i processen, att ta fram attraktiva och prisvärda hus. Ramon är engagerad och satsar hundra procent i det han gör, på arbetet eller på fotbollsplanen med sonen och dottern. Ramon har också en dold talang – han spelar harpa.

Vill du veta mer? Kontakta Caroline Werneskog

Regionchef Öst - Stockholm syd, Västmanland, Örebro, Östergötland, Södermanland och Gotland


Caroline är utbildad byggnadsingenjör och trivs med att arbeta på ett företag som funnits så länge som Flexator, med den erfarenhet och de lärdomar det för med sig. Det bästa med jobbet som regionchef är att möta så många olika kommuner runt om i landet, få möjlighet att presentera alla fördelar med det industriella byggandet och se alla imponerande miner när kunderna ser en byggnad stå klar på en vecka. Hon har spelat fotboll i FC Rosengård, men tillbringar just nu mest tid hos sjukgymnasten. Favoritresan går till Marrakech och hon har sedan hon för första gången såg Trollflöjten hänförts av opera som konstform.

Vill du veta mer? Kontakta Börje Färg

Regionschef Syd - Småland och Skåne


Det som inte Börje vet om Flexator är inte värt att veta. Han har jobbat på företaget i mer än 40 år och på flera olika positioner. Sedan ett antal år tillbaka är han regionchef i södra Sverige och han gillar alla utmaningar som jobbet hela tiden för med sig. Den största delen av arbetstiden tillbringar han i bilen. Något som passar bra, han trivs att ha bilen som arbetsplats där han har tid för reflektion och samtidigt tid att tänka ut smarta kundlösningar. Privat är familjen och naturen Börjes största intressen. 

Vill du veta mer? Kontakta Peter Sandgren

Regionschef Väst - Västra Götaland, Halland samt Värmland


Människor. Och möten med människor. Det är vad jobbet går ut på och något man inte får glömma, menar Peter. Oavsett vad som byggs är det människor – och vad de behöver – som är det viktigaste. Han har varit på Flexator i närmare 30 år i flera olika roller och lever, enligt egen utsago, en avundsvärd tillvaro. Han trivs med livet, älskar sitt jobb och är nöjd med det mesta – bara han får ha sin familj i närheten. En ledig dag tillbringar Peter helst genom att putsa skor, städa altanen, laga mat eller liknande saker där man tydligt ser att något händer. Han gillar att samla på sig kunskap och nästa steg är att bli bättre på italienska.

Vill du veta mer? Kontakta Lars Rydström

Försäljning bodar och uthyrningsmoduler


Lars har varit i byggbranschen sedan 1991. Egentligen är han dock ekonom i botten. Men det ser han endast som en fördel i sitt arbete. I kombination med att han är lite händig är det lätt att förstå vad jobbet innebär, menar han. Lars gillar att jobba med långsiktiga kundrelationer där båda parter ger och tar och har förståelse för varandra. Till vardags är det familjen, hunden och den engelska sportbilen MGB från 1971 som tar upp mest tid.

Projektchefer

Vill du veta mer? Kontakta Leif Rydholm

Projektchef


Leif har vigt sitt liv åt att bygga hus. Han rent av älskar det. Annars hade han nog inte stannat i branschen i uppemot 30 år. Det bästa med jobbet, menar Leif, är farten och fläkten. Att det aldrig står till, utan händer mycket på kort tid. Byggandet tar en stor del av tiden även hemma. Men fritiden består också av idrott. Som motionär på badmintonplanen och åskådare när favoritlaget HV71 beträder hockeyrinken.

Vill du veta mer? Kontakta Stefan Johansson

Projektchef - Föräldraledig 16 januari till 4 september 2017.


Ända sedan gymnasieåldern har Stefan varit inriktad mot att jobba inom byggbranschen. Han gillar variationen med arbetet som projektchef – att både få vara ute bland kunder och i fabriken där han får se en produkt som blir bestående. På jobbet är han spindeln i nätet. Men på beachvolleyplanen, där han tillbringar mycket sin fritid, undviker han det gärna. Stefan har även goda meriter i medeldistanslöpning från förr – där han ståtar med bland annat en sjundeplats på senior-SM.

Vill du veta mer? Kontakta Tommie Göransson

Projektchef


Tommie firar snart 25-årsjubileum på Flexator och har under årens lopp haft ett flertal olika roller. Han började som snickare och montör, för att sedan vara ifrån företaget ett par år innan han återvände som projektör och projektledare. Den nuvarande positionen som projektchef har han haft i ungefär tio år och den han trivs väldigt bra med. Han gillar särskilt att bemöta och vinna över de utmaningar han stöter på – och att han hela tiden lär sig nya saker. I bilen, som han ofta har som arbetsplats, tillbringar Tommie mycket tid i telefon samtidigt som han både samlar tankarna och drar upp riktlinjer. Han kallar sig själv för en livsnjutare, och tränar gärna för att hålla kroppen i trim.

Patrik Mattsson

Projektchef


Blekingesonen Patrik hade inte en tanke på modulbyggande när han pluggade till byggnadsingenjör, men när han gjorde sitt examensarbete på Flexator fick han upp ögonen för byggtekniken. Han var också därför väl inarbetad i företaget när han började sitt jobb som projektör 2014. Nu är rollen i stället projektledare där han har mer möjlighet att kunna påverka processerna. Patrik är bra på att hålla deadlines och att se möjligheter för att effektivisera och förbättra produktionsprocesser. Klättring är ett stort intresse som han upptäckte under studentperioden i USA. I övrigt umgås han med sambon och det gemensamma kompisgänget, gärna över en bit mat.

Övriga funktioner

Vill du veta mer? Kontakta Ola Adolfsson

Verkställande direktör


Ola brinner för ständiga förbättringar. Han har kundens betalningsvilja i fokus, med LEAN-filosfin som drivkraft. De kompetenta medarbetarna, som han anser vara en av företagets största tillgångar, involverar han gärna i förbättringsarbetet. Att industriellt byggande i trä är en trend som ligger helt rätt i tiden gör arbetet extra roligt. Flexator-kavajen har han i stort sett alltid på sig, men när han emellanåt slänger av sig den tar han sig gärna ett dopp. Ola är nämligen en baddare på att bada – vår som höst, sommar som vinter. Även om det under de kyliga månaderna helst kombineras med ett besök i bastun. 

Lars Rydström

Vice vd

Lars har varit i byggbranschen sedan 1991. Egentligen är han dock ekonom i botten. Men det ser han endast som en fördel i sitt arbete. I kombination med att han är lite händig är det lätt att förstå vad jobbet innebär, menar han. Lars gillar att jobba med långsiktiga kundrelationer där båda parter ger och tar och har förståelse för varandra. Till vardags är det familjen, hunden och den engelska sportbilen MGB från 1971 som tar upp mest tid.

Vill du veta mer? Kontakta Kristian Grimsbo

Marknads- och försäljningschef


Kristian har varit Flexator trogen i ett decennium. Han kan branschen utan och innan, något som kommer väl till pass i sina dubbla roller som marknads- och försäljningschef. Kristian gillar effektiva processer som hjälper såväl kunder som medarbetare snabbt från förfrågan till beslut. Även privat är det byggprojekt som gäller. Som ägare till ett hus från 1920-talet finns det mycket att pyssla med. 

 

Kontakta Kristian på Linkedin

Vill du veta mer? Kontakta Mattias Bergström

Inköpschef


Som uppvuxen på Höglandet har Mattias så gott som alltid haft koll på Flexator. Men det var först när han fick tjänsten som inköpschef för tre år sedan han klev in genom portarna i Anneberg. Åren har varit lärorika och han trivs med det varierande arbetet – att både få vara ute hos leverantörer och i produktionen. Han beskriver sig som en social kille som har lätt att prata med folk, och han tror på att skapa bra relationer i stället för att köra med hårda nypor. Vid sidan av jobbet trivs Mattias bäst med familjen, gärna ute i skog och mark. Han är bland annat involverad i Friluftsfrämjandet som ungdomsledare och kassör.

Vill du veta mer? Kontakta Tommy Liljander

Produktionschef Anneberg


Inget projekt är det andra likt på Flexator. Variationen och utmaningen som jobbet innebär, plus de trevliga arbetskamraterna, gör att Tommy går till arbetet med ett leende varje dag. Han kom närmast från fordonsindustrin, men är snickare i grunden. En perfekt kombination, menar han, då det finns många likheter mellan biltillverkning och det industriella byggandet. Den stora passionen utanför jobbet är all typ av fiske – såväl i insjön som ute till havs. Tävlingsinstinkten finns där och rekordfisken är en hälleflundra på 34 kilo. Hittills vill säga.

Mats Ekegren

Produktionsteknisk chef


Från fordonsindustrin, via kontorsmöbler och lekplatsutrustning till modulhus. Mats har en bakgrund inom olika branscher – men hela tiden med produktionen i fokus. Något han har tagit med sig till Flexator, där han började hösten 2016. Mats är bra på att ha en överblick och snabbt se förbättringsmöjligheter. Han jagar gärna slöserier och vill planera för att få en så kostnadseffektiv produktion som möjligt. Hemma har han en gård, och tillbringar tid ute i skogen med skogsarbete och jakt. På semestern tar han helst med familjen till fjälls och åker skidor – gärna i Ramundberget eller Åre.