Bodar

Att tänka fyrkantigt har sina fördelar

Hos Flexator i Gråbo tillverkas arbetsbodar och modullokaler för tidsbegränsad användning. Produktionen sker i ett effektivt tempo med stöd av en industrialiserad byggprocess. Allt för att svara upp till kundernas behov av flexibilitet, god kvalitet och säkra leveranser.

Lerumsboden är framtagen för de kunder som inte har ett eget bodsystem utan kan tänka sig att investera i ett befintligt system. Samtliga bodar uppfyller de nya bodkraven.

En bod kan ha många användningsområden, den kan användas för tillfälliga uppställ på byggplatser, evakueringsbostäder samt fungera som det lokala platskontoret.

Vill du veta mer? Kontakta Lars Rydström

Försäljning bodar och uthyrningsmoduler


Lars har varit i byggbranschen sedan 1991. Egentligen är han dock ekonom i botten. Men det ser han endast som en fördel i sitt arbete. I kombination med att han är lite händig är det lätt att förstå vad jobbet innebär, menar han. Lars gillar att jobba med långsiktiga kundrelationer där båda parter ger och tar och har förståelse för varandra. Till vardags är det familjen, hunden och den engelska sportbilen MGB från 1971 som tar upp mest tid.