Showroomsboden

Den stilrena aluminiumfasaden och ett stort snyggt glasparti i fronten ger boden ett modernt uttryck, som välkomnar besökare på bästa möjliga vis. Invändigt utrustar man boden som en mässyta, alternativt som ett kontor. Det innebär att man tillsammans med en reklambyrå eller själv kan skapa spännande miljöer, allt för att attrahera kunder och beökare.

 • Exteriör

  Till allt fler stora byggprojekt vill man ha ett showroom som visar den kommande byggnaden för besökare. Då kan man enkelt stärka intrycket med ett säljande budskap och bra bilder som folieras på fasaden. 
  Önskar ni ett förslag på hur just er showroomsbod skulle kunna utformas? Då kan ni ta kontakt med oss så tar vi fram ett förslag. 

 • Interiör

  Invändigt finns stora möjligheter att utnyttja väggar, golv och tak. Tankesättet är att man använder ytan som en mässmonter, möblerar och utrustar efter det behov som finns för stunden. Skall det vara en utställning kan man t.ex. lämna planen till en reklambyrå som kommer med inredningsförslag, och om det ska vara ett säljkontor så utrustar man det i enlighet med företagets profil.

  Den glasade entrén står för ljusinsläppet till lokalen. Övrig ljussättning sker med spotlights i skenor i taket som kan belysa hela lokalen eller utvalda delar som t.ex. en husmodell eller annan produkt.

   

   

   

   

  Invändigt fungerar ytan som en mässmonter. Väggar och golv anpassas enkelt efter vad man vill visa eller förmedla.

   

   

   

   

   

  Ljusskenor skapar möjligheten till en flexibel ljssättning över hela lokalen, oavsett möblering

 • Planlösningar

  Showroomsboden finns i sitt grundutförande i två modeller.

  SR-L

  Med en yta på ca 65 kvm kan man skapa många olika miljöer.

  Kontorsmiljö, utställningshall eller mässyta, möjligheterna är många.

   

   

   

  SR-M

  Detta uppställ är på ca 42 kvm. Kvar finns den markerade glasentrén och en rejäl utställningsyta.

 • Funktioner

  Vad man gör med detta utrymme beror helt och hållet på ert behov. Skall det möbleras med skrivbord och konferensbord, eller skall det vara en mässmonter? Här nedan ser du lite hur vi tänkt när vi tagit fram denna produkt.