Hus byggs bäst inomhus

Hos oss är det alltid byggväder. Hur mycket det än regnar, snöar eller blåser utanför knutarna kan vi fortsätta arbeta som vanligt inne i fabriken. Våra nitton grader, oavsett årstid, upprätthålls inte bara för vår egen trivsels skull. Träet vi bygger med mår också bäst i en torr och varm miljö. På så sätt hindrar vi fukten utanför från att smyga sig in i konstruktionen.

Att större delen av byggnationen sker inomhus ger oss också överlägsen möjlighet att övervaka och effektivisera processen jämfört med samma arbete ute på en byggplats. Vi kan hålla bättre koll, helt enkelt.

En annan ytterst viktig fördel med vår byggteknik är effektiviteten. När modulerna är klara, med el, vvs, färg, golv och lister på plats, fraktas de med lastbil till byggplatsen och monteras i samma takt som de lastas av. Det minimerar den tid som grannarna störs av oljud. Oftast handlar det om ett fåtal veckor.

Om du vill kan vi ansvara för totalentreprenaden. Förutom tillverkning av moduler och montering sköter vi då även avtal med mark- och grundentreprenörer. Allt du behöver göra är att ge oss en beskrivning av dina behov.