Företagsfakta

       

Flexator AB

    Org.nr: 556089-9766
Solbergavägen 20     Momsreg.nr: SE556089976601
571 71 Anneberg     Säte: Nässjö

 

     
      Fakturering: faktura@flexator.se

 Organisation

Flexator är ett industriföretag som bygger skolor, kontor, boenden och bodar. Verksamheten vänder sig till professionella kunder som kommuner och företag.

Flexator strategi är att ta den traditionella byggprocessen och anpassa den till ett industriellt flöde. Med detta arbetssätt uppnår man en bättre slutprodukt som gagnar kunderna då man har hela flödet under kontroll.

Flexator AB ingår i Adapteo. Adapteo är en ledande aktör för anpassningsbara byggnader i Europa. Mer information finns på adapteogroup.com.

Leasing

Vi erbjuder hyra som alternativ till köp av Flexators byggnader. För att kunna göra det måste vi både se en möjlighet att sälja byggnaden och bedöma marknadsvärdet när du återlämnar den i framtiden. Varje affär prövas individuellt.

Med ett par hundra hyresavtal och mer än 50.000 kvm uthyrd lokalyta är vi klart störst inom vår nisch av marknaden.

För att ge dig som kund bästa möjliga service samarbetar vi också med finansbolag som har erfarenhet av finansiell leasing av modulbyggnader. Därför kan vi ofta hjälpa dig att finna rätt finansieringsform för din byggnad.

Kontakta Flexators säljkontor närmast dig för mer information om leasing.

Köp en begagnad byggnad 

Är du intresserad av begagnade byggnader så finner du det på www.modultorget.se

Hyr en byggnad

Adapteos cirkulära och modulär byggteknik innebär att vi kan förändra, återanvända, skala upp, skala ner och flytta våra byggnader på ett par veckor. Med en stor portfölj av anpassningsbara byggnader och en lång erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen, kan vi lösa alla dina behov  alltid på dina villkor. Besök adapteo.se för att läsa mer om att hyra flexibla byggnader för temporära behov.