Jobba hos oss

Flexator AB ingår i Adapteo. Flexator AB är sedan år 1956 en av Sveriges marknadsledande tillverkare av modulbyggda verksamhetslokaler. Skolor, förskolor, kontor, hotell, vård- och gruppboende är en del av produktutbudet.  

Lediga tjänster

 


Entreprenadchef

Vi expanderar och söker nu en entreprenadchef. Vi söker dig som sätter stolthet i att få vara med på denna resa. Rollen innebär att fortsätta utveckla verksamheten så att den möter marknadens behov.

Ditt fokus blir att samordna entreprenadverksamheten tillsammans med projektchefer och underentreprenörer. Du har en naturlig affärsmässighet som innebär att ditt fokus är både på rätt planering och bemanning. Du har ett nära samarbete med projektcheferna så att kalkyler och resultat går hand i hand.

Din roll innebär ett både tekniskt och ekonomiskt ansvar, vilket innebär att du anpassar entreprenadverksamheten till marknadsbehovet, kompetensutvecklar din organisation för att uppnå ökat resultat och ansvarar för nätverket kring rätt underentreprenörer.

Läs mer om tjänsten och ansök här


Projekteringschef

Vi söker också en projekteringschef. Här har du möjlighet att utveckla en avdelning så att ni överträffar både organisationens och kundernas krav. Du är en kommunikativ ledare som skapar tydlighet och utvecklar processer där tid, kvalité och kostnad alltid är i fokus.

Din organisation består av tio medarbetare och cirka fem konsulter inom områdena bygg, el, ventilation och vatten. Du leder och fördelar arbetet för projekteringsverksamheten på Flexator, från sälj till produktion och montage, samt har ett nära samarbete med projektcheferna så att projekten håller tidsplan.
Du ansvarar för att vi har ett ständigt rullande arbetsflöde och håller tempo, kvalité och kostnad i linje med vår leverans i våra projekt.

En annan viktig del i rollen är att ha ett kompetensansvar för din organisation med fokus på att behålla, utveckla och bemanna rätt i takt med marknadens behov, för att minimera risken för kompetensglapp.

Läs mer om tjänsten och ansök här


Inköpsansvarig

Tycker du att det är kul med inköp och gillar finessen med att arbeta såväl operativt som strategiskt? Du kan vara precis den vi på Flexator söker – inköpsansvarig med ett helhetsansvar för att utveckla inköpsfunktionen!  

I denna roll ansvarar du för leverantörsbasen, deltar i förhandlingar och avtalstecknande samt arbetar löpande med att utveckla samarbetet med leverantörerna i frågor som kvalitet, logistik, ledtid, et cetera. Vidare ansvarar du för att ta fram handlingsplan och strategi vad gäller besparingsmål och nyckeltal kopplat mot inköp. Du har ett nära samarbete med vår centrala inköpsorganisation på koncernnivå som ansvarar för övergripande avtal och upphandling. Tjänsten innebär personalansvar för en person, budgetansvar. Du rapporterar till VD och placering för tjänsten blir på vår fabrik i Anneberg strax utanför Nässjö.

Låter det intressant? Läs mer om tjänsten och ansök här!


 

Lämna intresseanmälan

Du kan också skicka in en spontanansökan till jobb@flexator.se angående någon annan tjänst på bolaget.
Vi sparar din ansökan i 6 månader utifall behovet av någon tjänst skulle dyka upp.

Vänligen skriv tydligt vilken typ av tjänst du söker.