Jobba hos oss

Flexator AB ingår i Adapteo. Flexator AB är sedan år 1956 en av Sveriges marknadsledande tillverkare av modulbyggda verksamhetslokaler. Skolor, förskolor, kontor, hotell, vård- och gruppboende är en del av produktutbudet.  

Lediga tjänster

 

 


Inköpsansvarig

Tycker du att det är kul med inköp och gillar finessen med att arbeta såväl operativt som strategiskt? Du kan vara precis den vi på Flexator söker – inköpsansvarig med ett helhetsansvar för att utveckla inköpsfunktionen!  

I denna roll ansvarar du för leverantörsbasen, deltar i förhandlingar och avtalstecknande samt arbetar löpande med att utveckla samarbetet med leverantörerna i frågor som kvalitet, logistik, ledtid, et cetera. Vidare ansvarar du för att ta fram handlingsplan och strategi vad gäller besparingsmål och nyckeltal kopplat mot inköp. Du har ett nära samarbete med vår centrala inköpsorganisation på koncernnivå som ansvarar för övergripande avtal och upphandling. Tjänsten innebär personalansvar för en person, budgetansvar. Du rapporterar till VD och placering för tjänsten blir på vår fabrik i Anneberg strax utanför Nässjö.

Låter det intressant? Läs mer om tjänsten och ansök här!


 

Lämna intresseanmälan

Du kan också skicka in en spontanansökan till jobb@flexator.se angående någon annan tjänst på bolaget.
Vi sparar din ansökan i 6 månader utifall behovet av någon tjänst skulle dyka upp.

Vänligen skriv tydligt vilken typ av tjänst du söker.