Jobba hos oss

Flexator AB ingår i Adapteo. Flexator AB är sedan år 1956 en av Sveriges marknadsledande tillverkare av modulbyggda verksamhetslokaler. Skolor, förskolor, kontor, hotell, vård- och gruppboende är en del av produktutbudet.  

Lediga tjänster

 


Anbudskalkylator

Vi söker just nu en framåtriktad anbudskalkylator som bidrar, utvecklar och tar ansvar dels ur ett ekonomiskt perspektiv, dels ur ett prodkutionsmässigt perspektiv. Vi söker en person som driver på och är lösningsorienterad. En person som inser att man själv och avdelningen är en del av en helhet som tillsammans skapar förutsättningar för framgång för Flexator. En person som är social och har starka kommunikativa egenskaper, är lyhörd och har förmågan att identifiera nya möjligheter och förmåga att få saker gjorda.

Läs mer om tjänsten och ansök här


Projektchef – Upplands Väsby

Vi söker just nu en erfaren projektledare som vill vara med och bidra till Flexators fortsatta tillväxtresa. I rollen som Projektchef leder du projekt från kalkyl/offert till leverans och besiktning, via produktion och montering. Du kommer att medverka i tidiga skeden med kalkylering och planering av anbud för totalentreprenader.

Läs mer om tjänsten och ansök här


 

Lämna intresseanmälan

Du kan också skicka in en spontanansökan till jobb@flexator.se angående någon annan tjänst på bolaget.
Vi spara din ansökan i 6 månader utifall behovet av någon tjänst skulle dyka upp.

Vänligen skriv tydligt vilken typ av tjänst du söker.