Jobba hos oss

Flexator AB ingår i Nordic Modular Group som ägs av Nalka Invest AB. Flexator AB är sedan år 1956 en av Sveriges marknadsledande tillverkare av modulbyggda verksamhetslokaler. Skolor, förskolor, kontor, hotell, vård- och gruppboende är en del av produktutbudet.  

 

Kalkylansvarig

 

Flexators kalkylansvarig arbetar på företagets sälj/anbudsavdelning tillsammans med affärschef, fyra regionchefer och två anbudsprojektörer.

Tjänsten består i att dels kalkylera byggkostnaden i anbuden, dels att samordna hela kalkylarbetet med övriga teknikdiscipliner såsom el, VS och ventilation och att därefter överlämna en totalkalkyl till regionchefen.
Efter erhållen order tas en uppdaterad orderkalkyl fram som används i projektfasen.

Som kalkylansvarig är du spindeln i nätet gällande företagets kalkylering och bidrar till utveckling, effektivisering och samsyn för alla inblandade parter. Du ser även till att priser och kalkylunderlag är uppdaterade och att uppföljningskalkyler tas fram.  
I kalkylarbetet används kalkylprogrammet BidCon varför vi ser det som meriterande om du har jobbat i detta eller liknande program tidigare. Även goda kunskaper i Microsoft Excel är önskvärda.

För tjänsten krävs goda kunskaper inom byggteknik och entreprenadverksamhet. Erfarenhet samt intresse för industriellt byggande är meriterande. Vi ser gärna att du har en utbildning som byggnadsingenjör eller liknande. Som person är du strukturerad och ordningsam.

 

Är du intresserad?
Tjänsten som kalkylansvarig ska tillsättas omgående, vi önskar därmed din ansökan snarast.
Har du några frågor, kontakta affärschef Marcus Färg 0380-55 07 75 marcus.farg@flexator.se .
Ansökan sänds till HR konsult pia.andersson@flexator.se 

Om jobbet
Region: Nässjö i Jönköpings län
Ort: Anneberg
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/tillsvidare
Personalansvar: Nej
Kontaktpersoner: Marcus Färg 0380-55 07 75 marcus.farg@flexator.se
Ansökan: pia.andersson@flexator.se 

  


VVS- projektör

 

I rollen som VVS-projektör ingår konstruktionsarbete och projektering av Ventilationssystem och VS-installationer i Revit. Du kommer att medverka i tidiga skeden med kalkylering av anbud för totalentreprenader. I det löpande arbetet ingår även avrop av projektköpt material samt att bistå produktionsenheten och montageplatserna med teknisk support.

Tjänsten ingår i teknikavdelningen inom teknikområdet VVS, gruppen består av ca 5 personer som jobbar tillsammans.

Är du intresserad?
Tjänsten kommer att tillsättas omgående, så tveka inte att skicka din intresseanmälan märkt “VVS-projektör” till klas.scherden@flexator.se. Frågor besvaras av Klas Scherden 0380-55 07 12. Ansökan sänds till HR konsult pia.andersson@flexator.se 

Om jobbet
Region: Småland
Ort: Anneberg
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/tillsvidare
Personalansvar: Nej
Kontaktpersoner: Klas Scherden 0380-55 07 12
Ansökan: pia.andersson@flexator.se 


 

Projekteringssamordnare/Byggprojektör

 

Tillträdande Projekteringssamordnare/byggprojektör kommer arbeta på bolagets teknikavdelning inom teknikområde bygg, en grupp bestående av 5 personer.
Tjänsten består dels i att projektera fram byggritningar för tillverkning i fabrik samt underlag för montageplats, ett arbete som utförs i 3D-CAD och BIM.

I tjänsten ingår även att samordna projekteringsarbetets samtliga teknikområden Bygg, El och VVS, för att säkerställa projektets tidplan och kravställningar. Detta sker i nära samarbete med Projektchefen i projektet. 

I rollen ingår även att arbeta fram underlag för inköp, bistå produktionsenheten och montageplatserna med teknisk support samt delta i utvecklingsarbete.

För tjänsten krävs goda kunskaper inom byggteknik och entreprenadverksamhet. Erfarenhet av samt intresse för industriellt byggande är meriterande. Vi ser gärna att du har en utbildning som Byggnadsingenjör. Som person är du strukturerad och operativ med en förmåga att förvandla plan till verklighet.

 

Är du intresserad?
Tjänsten som byggprojektör ska tillsättas omgående, vi önskar därmed din ansökan snarast. Ansökan eller eventuella frågor skickas till Klas Scherdén 0380-55 07 12 klas.scherden@flexator.se . Ansökan sänds till HR konsult pia.andersson@flexator.se 

Om jobbet
Region: Nässjö i Jönköpings län
Ort: Anneberg
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/tillsvidare
Personalansvar: Nej
Kontaktpersoner: Klas Scherdén 0380-55 07 12 klas.scherden@flexator.se  
Ansökan: pia.andersson@flexator.se 


 

Lämna intresseanmälan

Du kan också skicka in en spontanansökan till jobb@flexator.se angående någon annan tjänst på bolaget.
Vi spara din ansökan i 6 månader utifall behovet av någon tjänst skulle dyka upp.

Vänligen skriv tydligt vilken typ av tjänst du söker.