Jobba hos oss

Flexator AB ingår i Adapteo. Flexator AB är sedan år 1956 en av Sveriges marknadsledande tillverkare av modulbyggda verksamhetslokaler. Skolor, förskolor, kontor, hotell, vård- och gruppboende är en del av produktutbudet.  

Lediga tjänster

 


Anbudskalkylator

Vi söker just nu en framåtriktad anbudskalkylator som bidrar, utvecklar och tar ansvar dels ur ett ekonomiskt perspektiv, dels ur ett prodkutionsmässigt perspektiv. Vi söker en person som driver på och är lösningsorienterad. En person som inser att man själv och avdelningen är en del av en helhet som tillsammans skapar förutsättningar för framgång för Flexator. En person som är social och har starka kommunikativa egenskaper, är lyhörd och har förmågan att identifiera nya möjligheter och förmåga att få saker gjorda.

Läs mer om tjänsten och ansök här


Regionansvarig affärsutvecklare – Göteborg med omnejd

Vi söker just nu en regionansvarig affärsutvecklare. Tjänsten är placerad i Mölndal och regionerna du kommer att ansvara för är Hallands län, Västra Götalands län samt Värmlands län. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från tidigt skede till nyckelöverlämning. Rollen innebär mycket kommunikation, såväl internt som externt. Du arbetar med både befintliga och nya kunder inom både offentlig och privat sektor.

Läs mer om tjänsten och ansök här


 

Lämna intresseanmälan

Du kan också skicka in en spontanansökan till jobb@flexator.se angående någon annan tjänst på bolaget.
Vi sparar din ansökan i 6 månader utifall behovet av någon tjänst skulle dyka upp.

Vänligen skriv tydligt vilken typ av tjänst du söker.