Flexator söker Projektör VVS - Ventilation

Flexator AB ingår i Adapteo Group som ägs av Cramo OY. Flexator AB är sedan 60 år en av Sveriges marknadsledande tillverkare av modulbyggda verksamhetslokaler. Skolor, förskolor, kontor, hotell, vård- och gruppboende är en del av produktutbudet. Flexator är ett industriellt byggföretag som genomför totalentreprenader med industriell produktion i husfabrik i Anneberg, Nässjö kommun. 

Vill du vara en del av den industriella byggutvecklingen?

Vi söker nu en projektör VVS för projektering av ventilationssystem i Flexators projekt. I rollen som VVS-projektör ingår konstruktionsarbete och projektering av Ventilationssystem och VS-installationer i Revit. Du kommer att medverka i tidiga skeden med kalkylering av anbud för totalentreprenader. I det löpande arbetet ingår även avrop av projektköpt material samt att bistå produktionsenheten och montageplatserna med teknisk support. Tjänsten ingår i teknikavdelningen inom teknikområdet VVS, gruppen består av 5 personer.

Du bör:

  • Ha en eftergymnasial utbildning, t.ex. Ingenjörsutbildning, IUC-utbildning inom VS och Vent
  • Ha erfarenhet av VVS-projektering c. 5 år
  • Ha grundläggande kunskap om byggprocessen med tillämpning av plan- och bygglagen, normer, regler, myndighetskrav, entreprenadjuridik, arbetsmiljöregler och liknande
  • Ha kunskap inom beräkning/dimensionering av ventilationssystem samt god materialkännedom

Är du intresserad?
Skicka din ansökan till klas.scherden@flexator.se.

För ytterligare information, kontakta: 
Klas Scherdén, Teknikchef Flexator, tel 0380-55 07 12 klas.scherden@flexator.se.