Vi på Flexator

Vill du veta mer om hur vi kan tillgodose dina behov? 
Ring oss gärna, så bokar vi tid för en öppen diskussion.

Försäljning

Vill du veta mer? Kontakta Ramon Fernandez

Regionchef – Västra Götaland, Stockholm Norr, Västmanland, Dalarna,Uppsala, Gävleborg, Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten


Före Flexator arbetade Ramon mest med tillfälliga byggnader. I dag är det i stället modulteknik som resultaterar i permanenta byggnader, något Ramon har blivit väldigt fascinerad av. Han tycker att det är mäktigt att få vara med i processen, att ta fram attraktiva och prisvärda hus. Ramon är engagerad och satsar hundra procent i det han gör, på arbetet eller på fotbollsplanen med sonen och dottern. Ramon har också en dold talang – han spelar harpa.

Vill du veta mer? Kontakta Anton Umefeldt

REGIONCHEF – Östergötland, Stockholm Syd, Örebro, Värmland, SÖDERMANLAND och GOTLAND


Anton är inte den som sitter framför datorn 8–17 varje dag. I stället vill han vara ute på plats hos kunderna för att prata Flexator och modulbyggande. Han drivs av arbetets sociala del och han har som målsättning att alltid överträffa kundernas förväntan. Anton har jobbat ett par år på Flexator och har en byggingenjörsexamen från Jönköping University. När han vill komma bort från storstadspulsen i Stockholm går färden mot Västkusten. Här träffar han familjen och lagar gärna en hjortstek – som är perfekt rosa i mitten – med en fin rödvinssås till.

Vill du veta mer? Kontakta Börje Färg

REGIONCHEF – Kronoberg, Södra Kalmar, Blekinge, Halland och Skåne. Samt ansvarig för begagnatförsäljning.


Det som inte Börje vet om Flexator är inte värt att veta. Han har jobbat på företaget i mer än 40 år och på flera olika positioner. Sedan ett antal år tillbaka är han regionchef i södra Sverige och han gillar alla utmaningar som jobbet hela tiden för med sig. Den största delen av arbetstiden tillbringar han i bilen. Något som passar bra, han trivs att ha bilen som arbetsplats där han har tid för reflektion och samtidigt tid att tänka ut smarta kundlösningar. Privat är familjen och naturen Börjes största intressen. 

Vill du veta mer? Kontakta Caroline Werneskog

REGIONCHEF – Jönköping, Norra Kalmar


Caroline är utbildad byggnadsingenjör och trivs med att arbeta på ett företag som funnits så länge som Flexator, med den erfarenhet och de lärdomar det för med sig. Det bästa med jobbet som regionchef är att möta så många olika kommuner runt om i landet, få möjlighet att presentera alla fördelar med det industriella byggandet och se alla imponerande miner när kunderna ser en byggnad stå klar på en vecka. Hon har spelat fotboll i FC Rosengård, men tillbringar just nu mest tid hos sjukgymnasten. Favoritresan går till Marrakech och hon har sedan hon för första gången såg Trollflöjten hänförts av opera som konstform.

Projekt

Vill du veta mer? Kontakta Leif Rydholm

Projektchef


Leif har vigt sitt liv åt att bygga hus. Han rent av älskar det. Annars hade han nog inte stannat i branschen i uppemot 30 år. Det bästa med jobbet, menar Leif, är farten och fläkten. Att det aldrig står till, utan händer mycket på kort tid. Byggandet tar en stor del av tiden även hemma. Men fritiden består också av idrott. Som motionär på badmintonplanen och åskådare när favoritlaget HV71 beträder hockeyrinken.

Vill du veta mer? Kontakta Tommie Göransson

Projektchef


Tommie firar snart 25-årsjubileum på Flexator och har under årens lopp haft ett flertal olika roller. Han började som snickare och montör, för att sedan vara ifrån företaget ett par år innan han återvände som projektör och projektledare. Den nuvarande positionen som projektchef har han haft i ungefär tio år och den han trivs väldigt bra med. Han gillar särskilt att bemöta och vinna över de utmaningar han stöter på – och att han hela tiden lär sig nya saker. I bilen, som han ofta har som arbetsplats, tillbringar Tommie mycket tid i telefon samtidigt som han både samlar tankarna och drar upp riktlinjer. Han kallar sig själv för en livsnjutare, och tränar gärna för att hålla kroppen i trim.