Skolor

Skolor med inbyggd kunskap

Man lär så länge man bygger. I mer än ett halvt sekel har vi utvecklat våra förskolor och skolor – och vi vet hur viktigt det är att göra hemläxan ordentligt innan man beställer virket. Husen du ser i menyn till vänster byggs alla med våra beprövade och genomtänkta lösningar.

Att välja ett kataloghus har många fördelar. Hela processen från beslut till färdig skola blir enklare och mindre tidskrävande. Och med ett väl definierat förslag från början blir du alltid nöjd med slutresultatet. Det blir som på ritningen, helt enkelt. Och vi kan lova att våra skolor alltid håller rätt klass..

Vill du veta mer? Kontakta Caroline Werneskog

REGIONCHEF – Föräldraledig


Caroline är utbildad byggnadsingenjör och trivs med att arbeta på ett företag som funnits så länge som Flexator, med den erfarenhet och de lärdomar det för med sig. Det bästa med jobbet som regionchef är att möta så många olika kommuner runt om i landet, få möjlighet att presentera alla fördelar med det industriella byggandet och se alla imponerande miner när kunderna ser en byggnad stå klar på en vecka. Hon har spelat fotboll i FC Rosengård, men tillbringar just nu mest tid hos sjukgymnasten. Favoritresan går till Marrakech och hon har sedan hon för första gången såg Trollflöjten hänförts av opera som konstform.